EWOT Een van de krachtigste medische therapieën die beschikbaar zijn.

Nadat we patiënten in Nederland hebben geholpen met onze EWOT MULTISTEP ZUURSTOFZAK, is het tijd om onze vleugels over de hele wereld uit te slaan. Wij vinden dat iedereen recht heeft op onze medische zuurstofzak, sommige mensen in de medische wereld vergeten dat je ziek bent en al geen of een laag inkomen hebt. Wij nemen dus onze zuurstofzak mee voor een schappelijke prijs. Probeer lokaal een zuurstofconcentrator te vinden en begin met de EWOT-therapie en ervaar de genezende kracht van EWOT.

 

 

Onze zuurstofzak is compleet met alle artikelen die je nodig hebt (masker, slangen, etc, etc), en is gecertificeerd voor de Richtlijn Medische Hulpmiddelen 93/42/EEG en valt onder de Verordening Medische Hulpmiddelen (EU) 2017/745.

 

 

EWOT, TRAINEN MET ZUURSTOF 

 

Er is niets fundamenteler in het leven dan zuurstof. Zuurstof is onoverwinnelijk in zijn vermogen om leven te schenken of weg te nemen, en dat geldt zowel voor kankercellen als voor gezonde menselijke cellen. Zuurstof kan genezen en kan doden, dus het is perfect voor alle soorten infecties.

 

Er is een manier om de hoeveelheid zuurstof in het menselijk lichaam te verhogen door zuurstoftherapie toe te passen. Zuurstoftherapie introduceert een nieuwe, eenvoudige manier om enorme hoeveelheden zuurstof in de cellen te injecteren. Binnen een kwartier kun je de cellen openen, zodat ze kunnen ontgiften terwijl ze hogere niveaus van zuurstof opnemen. Wat wij hebben ontdekt, zal veel mensen helpen zich uit chronische situaties te bevrijden waarin dit voorheen niet mogelijk was.

 

Zuurstoftherapie is net zo geweldig als het is, omdat meer zuurstof zich vertaalt in meer cellulaire energie, meer genezende energie en meer energie om ons te helpen ons ontspannen te voelen en beter te presteren in het leven. Belangrijk is dat wanneer er voldoende zuurstof de zuurstofarme cellen binnenstroomt, zuurstof niet langer het beperkende reagens is voor de ontgifting van cellulaire gifstoffen die zich hebben opgehoopt.

 

Het verhogen van onze oxygenatie naar weefsels is een van de grootste invloeden op onze lichamelijke pH en het gebruik van lichaamsbeweging met een EWOT MULTISTEP OXYGEN BAG-systeem wordt aanbevolen.

 

 

Je kunt niet voor altijd fysiek op aarde aanwezig blijven, maar met voldoende zuurstof kan de eeuwige jeugd de onze zijn totdat onze tijd om is!