Overal tekort aan vitamine D

Freeair24D3-100 lamp met Philips lichtbron is gecertificeerd als een van onze populairste, topklasse medische apparaten voor thuisgebruik, en biedt uitstekende smalband UV-lichttherapie. Dit 'kleinere' apparaat heeft een krachtige punch en stimuleert uw lichaam om te helpen met cellulaire regeneratie, natuurlijke vitamine D-productie, veel huidaandoeningen en algeheel welzijn.

 

Genezing bevorderen met geavanceerde lichttherapie

 

Maak kennis met de Freeair Lamp, een baanbrekend hulpmiddel bij het beheren en ondersteunen van de genezing van verschillende huidaandoeningen. Uitgerust met Narrow Band UVA- en UVB-licht is dit compacte maar krachtige apparaat (ongeveer 150 watt) instrumenteel bij de behandeling van aandoeningen zoals psoriasis, vitiligo, lupus, en sclerodermie. Deze specifieke golflengtes zijn essentieel voor het stimuleren van de hormoonproductie, essentieel voor de algehele gezondheid.

 

Een natuurlijk alternatief voor vitamine D-supplementen

 

Met regelmatig gebruik van de Freeair Lamp is de behoefte aan vitamine D-supplementen verleden tijd. Dit apparaat stelt uw lichaam in staat om op natuurlijke wijze de productie van vitamine D te reguleren, waardoor het risico op hypervitaminose wordt geëlimineerd. Bovendien verbetert het de productie van DEHA, een voorloper van gezondheidshormonen, waardoor de geproduceerde vitamine D in de optimale sulfaatvorm is, precies zoals de natuur het bedoeld heeft.

 

Versterk uw immuunsysteem: een schild tegen auto-immuunziekten

 

Auto-immuunziekten resulteren vaak in een meedogenloze strijd binnen het immuunsysteem, wat leidt tot chronische ontstekingen en een cascade van andere gezondheidsproblemen. De Freeair Lamp fungeert als een cruciale bondgenoot in deze strijd, ondersteunt uw immuunsysteem en helpt de bronnen ervan weg te leiden van destructieve ontstekingen.

 

Ideale fototherapieoplossing voor winterwelzijn

 

Onze CE gecertificeerde Freeair Lamp is een ideale fototherapieoplossing, vooral gunstig tijdens de lange wintermaanden. Het is niet zomaar een apparaat; het is een toegangspoort tot natuurlijke gezondheidsvoordelen. Ervaar een positieve impact op uw algehele welzijn met onze innovatieve lichttherapietechnologie.