Ingezonden post

Ik ken maar weinig ondernemers die zo begaan zijn met hun klanten en daarnaast ook nog zeer reele prijzen heeft. Het initiatief van de Oxybench is daarnaast werkelijk levensreddend, waardoor wij nog een tijd van ons lief hondje kunnen en mogen genieten. Hoe dankbaar ik daarom ben,is niet in woorden uit te drukken. Ik prijs mezelf in ieder geval ontzettend gelukkig dat wij elkaar hebben mogen treffen.

 

 

 

Chen.

Hallo Peter,

 

Ik wilde je mijn ervaringen eens laten weten met het EWOT systeem dat ik op dit moment dagelijks gebruik. Met mijn 64 jaar ben ik bij je terecht gekomen omdat ik een chronisch gebrek aan energie ervaarde en nergens meer warm voor kon lopen. Ik voelde me vermoeid en zag overal tegenop. Verder had ik oktober verleden jaar trombose in mijn linker kuitbeen gehad en het gevolg daarvan was dat mijn linker kuitbeen extra vocht vast hield en dat ik daarvoor een steunkous moest dragen. Nadat ik op 20 maart mijn EWOT systeem bij je opgehaald had, ben ik heel voorzichtig begonnen op een hometrainer. En mede door de extra zuurstof van het EWOT systeem was het eigenlijk vanaf het begin heel makkelijk fietsen. Verder omdat ik er niet moe van werd en daadwerkelijke vooruitgang bemerkte is dat een hele goede motivatie om er mee door te gaan. Op dit moment is het zo, dat ik elke ochtend na het opstaan 20 minuten fiets. Beginnend met 40 Watt oplopend naar 95 Watt en dan weer terug naar 40 Watt. Ik word hier niet moe van en het voelt als een mooi begin van mijn dag. Inmiddels zijn we nu 8 weken verder sinds 20 maart en ik voel me weer heel goed. Ik ben weer aan het klussen in huis, heb weer zin om dingen op te pakken en zit weer op de motor. Verder houdt mijn linker kuitbeen geen vocht meer vast en is net zo dik als mijn rechter. Peter, tot besluit, ik heb weer de energie om dingen op te pakken en daarnaast ook mijn innerlijke rust weer gevonden die ik verloren was. Mijn verwachtingen zijn eigenlijk ver overtroffen (fysiek en mentaal) door de resultaten. Kortom ik ben heel blij met mijn EWOT systeem en zou het voor geen geld meer willen missen.

 

Met vriendelijke groet,

 

Klaas Dijkhuis

Hengelo

Hoi Peter, t is al een hele poos geleden dat we elkaar gesproken/gezien hebben.

Maar ik heb super nieuws. Ik heb uiteindelijk het apparaat met fiets bij een vriendin van mij geplaatst, ze heeft longkanker gehad en de laatste tijd ging het slecht, ze zou nog maar paar immunotherapieën krijgen en dat zou het laatste zijn. Ze is toen heel rustig gaan fietsen, 4-5 x per week,  op mijn apparatuur en het bijzondere mooie is dat t heel erg de goede kant op gaat. Tumor oksel enorm afgenomen, de andere tumoren enigszins. Ze voelt zich ook veel beter. 

Ikzelf zit er nu niet op, vind t belangrijker dat t voor haar ism immunotherapieën weer veel hoop geeft😃.

 

Lieve groet,

Annelies

 Wat een fijne service! Dankzij de oxybench kan onze kat Pepper gewoon thuis herstellen van zijn longontsteking. Hij mocht daarom eerder naar huis van onze dierenarts. Fijn, want hij werd erg gemist door zijn vriendje (zie foto).

Beste Peter,

 

graag wil ik je laten weten welke verbeteringen ik al heb ondervonden in korte tijd. In het begin was het even zoeken hoeveel ,hoelang en Hoe vaak ik aan de het multistep zuurstofapparaat kon. er kwam namelijk veel slijm los. enige paniek dus waardoor ik te voorzichtig werd. maar direct verbetering. blijkt dat ik nu al een halve liter meer lucht kan in en uitademen. ik heb ooit een Power breathe  longapparaat aangeschaft. ook voor en Door sporter veel gebruikt. om longen te trainen en meet flow en volume etc. Ik stond op 1.8 liter max. nu al op 2.4 liter. Verder merk dat mijn sombere gedachten verdwijnen als ik 10 minuten zuurstof neem omdat ik me direct beter voel. ondanks dat 02 waarden weer zakten naar 93 %. Maar nu blijft mijn 02 waarde al op 94-95% hangen. dat in 4 dagen. doordat ik prednison slik hou ik vocht vast. maar afgelopen dagen ben ik mijn volle maan gezicht kwijt.  dus dat betekent dat mijn nieren beter werken. 

ik krijg een heel groot geluks gevoel omdat meer dingen kan.ik loop makkelijker en langer. heb al veel meer gesport voor mijn doen en zelfs de kelder beetje  opgeruimd waar ik al jaren niet doorheen kon lopen. Ik moet lachen en huilen te gelijk omdat ik a. Zo geleden heb en b. nu het erop lijkt dat ik mijn leven weer terug krijg. sorry voor deze gedetailleerde lange tekst maar ik wil het wel goed weergeven en mogelijkheden voor jou misschien om aan de inspectie te laten zien..Maar goed dat is een ander verhaal. .voorlopig niet.

Wel vraag ik mij af heb je iets van een folder over dit systeem met al zijn voordelen. ook voor sporter etc.

In ieder geval heb je nu al mijn leven weer zin en hoop op een toekomst gegeven.

Nogmaals veel dank en ik ben heel erg benieuwd waar het nog naar toe gaat.

heel hartelijk groet,

van een grote fan haha

 

Naam bij redactie bekend 

Geachte Peter,

 

 

Na meer dan twee jaar met constante pijn te hebben geleefd, werd ik in maart 2017  gediagnosticeerd met fibromyalgie.

Mijn lichamelijke conditie was met pijn in ledematen, handen, voeten en rug. Ik was vaak te moe om deel te nemen aan de dagelijkse activiteiten die velen als vanzelfsprekend beschouwen. 

Als ik tijd moest doorbrengen met mijn kleinkinderen of naar buiten gaan voor de boodschappen, bleef ik daarna twee dagen in bed en het was al moeilijk om eenvoudige taken uit te voeren, zoals huishoudelijk werk, het dragen van spullen en zelfs het openen van flessen en potten ging met pijnscheuten.

Elke dag moest ik sterkere pijnstillers innemen en elke nacht slaaptabletten om aan mijn rust te komen.

 

Ik ben erg blij dat ik je website tegenkwam met de Multistep zuurstof therapie ik had er nog nooit van gehoord, en in mijn kennissenkring al helemaal niet. Ehh zuurstof? EWOT? Hyperbaar? Multi? Wat..!

 

Heb daarna nog wel even nagedacht of dit iets voor mij was, maar na het internet uitgeplozen te hebben over EWOT therapie toch overstag gegaan. Het effect is hetzelfde als hyperbare zuurstof die je in het ziekenhuis ondergaat.

 

Na de eerste week begon ik al verbetering te merken, en ging mijn conditie langzaam vooruit. Ik ben na drie weken gestopt met de slaappillen en val nu vanzelf in slaap tot de volgende morgen. 

Na zes weken waren mijn symptomen bijna verdwenen. Ik stopte met het gebruik van pijnstillers en heb nu veel meer energie dan daarvoor. Ook mijn slaappatroon blijft hetzelfde.

 

Ik blijf nu verder trainen op mijn crosstrainer en hoop nog wat extra gewicht te verliezen zodat ik wat verder kan lopen en fietsen in de toekomst.

Tot slot, ik kan iedereen die geplaagd wordt door Fibromyalgie deze EWOT Multistep therapie aanbevelen

Als je constant pijn hebt geeft je voor jezelf EWOT multistep therapie een kans!

 

Ik wens je een goed 2018 met dezelfde vooruitzichten die ik momenteel doormaak.

 

Bedankt.

 

Naam bij mij bekend.

De late gevolgen van Kanker

Na 4 jaar de weg gevonden !

 

4 jaar geleden ben ik curatief aan blaaskanker geopereerd. Vanwege mijn uristoma gebruik ik per jaar gemiddeld 10 antibioticakuren om bacteriele infecties tegen te gaan. Dit heeft in combinatie met COPD ervoor gezorgd dat ik na mijn operatie eigenlijk altijd chronisch moe ben geweest. Specialisten in het ziekenhuis beamen dat chronische vermoeidheid veelvuldig bij ex kankerpatienten voorkomt maar dat hier eigenlijk geen medische verklaring voor is. In overleg met Biocheck volg ik nu het herstelprogramma op basis van wat ik aan kan met gebruik van het multistep EWOT systeem met zuurstofmasker. Tot nu toe heeft dit bij twee hermetingen geresulteerd in ten eerste een geweldige vooruitgang qua energie en fitheid maar ten tweede ben ik nu al ruim 5 maanden antibiotica vrij waardoor mijn lichaam steeds meer in balans komt !

Ik ben iedere dag blij dat ik Biocheck en Bureau C&C op mijn pad gevonden heb.

 

Eric.