Reparatie en service van onze zuurstof-concentrators

Tweedehands machine op straat gekocht?

 

Als je hem medisch wilt gebruiken vergeet dan niet de bacteriefilters te laten vervangen, deze zitten aan de binnenkant. Tevens is het aan te raden om de machine een ozon behandeling te geven zodat uw zeker weet dat de machine virus vrij is. Controleer tevens of het zuurstofgehalte voldoende is minimaal 93% (Het is onzichtbaar en de meeste chineese machines halen dit niet na stand 1 ).

 

De verkoper heeft als het goed is een zuurstofmeter. 

 

Controleer het, anders betaal je veel voor een luchtcompressor :)

 

Reparaties van concentrators, wij sturen uw machine naar het Europees repair-center ( kosten 60 Euro ) en wachten op hun offerte. Na uw goedkeuring wordt de machine gerepareerd en teruggezonden.

 

Op al onze Devilbiss machines zit 2 jaar fabrieksgarantie, dit betekend dat je hem direct naar de fabrikant verzend en de fabriek verzend hem naar je retour.

 

Problemen met je bij ons gekochte machine? geef ons een belletje en wij komen er wel uit.

Groot of klein, voor alles een oplossing en anders staan onze reserve-machines klaar.

 

Nieuwe filters plaatsen (binnen & buiten) 75,--

 

PS Vocht en Hitte zijn de grootste kostenpost voor je concentrator, hou de machine droog en bouw ze niet in (warmte) de fabrikant geeft geen garantie hierop.

Freeair.nl

Dorpsstraat 207

6741AH Lunteren 

Info@freeair.nl

KvK 68698801

NL001503397B30 

Tel: 0620996060


De beschikbare informatie op deze website is slechts bedoeld voor uw algemene kennis en geldt niet als vervanging voor professioneel medisch advies of behandeling voor specifieke medische condities. Ga voor vragen over een medische conditie altijd voor advies naar uw dokter of een andere professionele medische hulpverlener. De informatie op deze website is niet bedoeld om een ziekte te behandelen, genezen, te voorkomen of om een een diagnose te stellen.   **Negeer nooit medisch advies of wacht op het zoeken daarvan door iets wat u op deze site heeft gelezen.**