Reparatie en service van onze zuurstof-concentrators

Op al onze Devilbiss machines zit 2 jaar fabrieksgarantie, dit betekend dat je hem direct naar de fabrikant verzend en de fabriek verzend hem naar je retour.

 

Op onze Angelbiss machines zit 2 jaar distributor garantie, dit betekend dat je hem naar ons opstuurt en weer in goede conditie ontvangt.

 

Problemen met je bij ons gekochte machine? geef ons een belletje en wij komen er wel uit.

Groot of klein, voor alles een oplossing en anders staan onze verhuur-machines klaar.

 

Nieuwe filters plaatsen (binnen & buiten) 75,--

 

PS Vocht en Hitte zijn de grootste kostenpost voor je concentrator, hou de machine droog en bouw ze niet in (warmte) de fabrikant geeft geen garantie hierop.

 

TIP: mocht je hem een tijdje niet gebruiken, verpak hem dan luchtdicht (laat geen vocht binnen).

Freeair.nl

Dorpsstraat 207

6741AH Lunteren 

Info@freeair.nl

KvK: 68698801

BTW: NL001503397B30 

IBAN: NL73KNAB0256236313

BIC: KNABNL2H

Tel: 0620996060


De beschikbare informatie op deze website is slechts bedoeld voor uw algemene kennis en geldt niet als vervanging voor professioneel medisch advies of behandeling voor specifieke medische condities. Ga voor vragen over een medische conditie altijd voor advies naar uw dokter of een andere professionele medische hulpverlener. De informatie op deze website is niet bedoeld om een ziekte te behandelen, genezen, te voorkomen of om een een diagnose te stellen.   **Negeer nooit medisch advies of wacht op het zoeken daarvan door iets wat u op deze site heeft gelezen.**