Vraag het aan Stans van der Poel

 

Heb je een vraag over zuurstof-training, multistep-therapie of over het menselijk lichaam met wat zuurstof voor je kan doen. Stel hem maar aan Stans:

 

 

Stans van der Poel (1955)

Stans van der Poel is bedenker en ontwikkelaar van verschillende apparatuur die de ademhaling en de hartslag in beeld brengt. Als longfunctielaborante herkende ze ontregelde ademhalingen en ze legde het verband tussen verschillende klachten en de ontregelde ademhaling. Omdat er geen geschikte apparatuur was om de ademhaling goed te meten en daarbij ook de hartslag inzichtelijk te hebben, besloot ze dit zelf te ontwikkelen.

 

Inmiddels zijn er vier producten van haar hand verschenen; Co2ntrol, ATDS, EC-coach, EC teamsystem en verschillende Apps.

Haar kennis als sportdocent en onderwijskundige kwam daarbij goed van pas.

 

Mensen met wie ze innig samenwerkte om haar producten te perfectioneren; Prof. Dr.Hans Keizer, Tjark van Dijk en Longarts Ab Peters.

Na de apparatuur met succes in ziekenhuis Gooi Noord te hebben ingezet sloeg ze haar vleugels uit.

Haar kennis en de apparatuur verdienden een groter publiek dan één ziekenhuis.

 

Daarom begon ze haar Energy Control Methode te onderwijzen.

De Energy Control Methode richt zich op het verbeteren van de conditie van iedereen die daar baat bij zou kunnen hebben.

 

Chronische Vermoeidheid zoals Burn-out, ME en Fibromyalgie, Astma, Overgewicht, Diabetes 2, COPD, Oncofit en het begeleiden van mensen naar een goede sportprestatie zoals de marathon zijn haar  aandachtsgebieden.

Het is haar missie om haar kennis op een enthousiaste, prikkelende wijze over te brengen op behandelaars die deze methode gaan inzetten bij hun patiënten en (top)sporters.

 

Zelf heeft ze meerdere malen (ook nog na haar 50ste) een hele triathlon volbracht met trainingsschema’s die ze zelf schreef. Saillant detail; ze mist een kruisband.

Daarnaast houdt Stans van der Poel van varen, honden, sterke koffie en Hertog Jan. 

 

Ze schreef 2 boeken over deze onderwerpen: “ Chronische vermoeidheid nooit meer” en “Ik, hardloper”.

 

Stans is zeer enthousiast over onze EWOT multistep-zuurstoftherapie en past het ook toe in haar lesprogramma, tevens verleend ze graag haar expertise aan geïnteresseerden die aanvullende medische en sportgerelateerde gezondheidsklachten hebben.

 

        www.stansvanderpoel.nl

 

Please enter the code:

Note: Please fill out the fields marked with an asterisk.

Freeair.nl

Dorpsstraat 207

6741AH Lunteren 

Info@freeair.nl

KvK: 68698801

EORI NL9264482038

BTW: NL001503397B30 

IBAN: NL73KNAB0256236313

BIC: KNABNL2H

Tel: 0620996060

Geregistreerd merk

      Freeair™ 


De beschikbare informatie op deze website is slechts bedoeld voor uw algemene kennis en geldt niet als vervanging voor professioneel medisch advies of behandeling voor specifieke medische condities. Ga voor vragen over een medische conditie altijd voor advies naar uw dokter of een andere professionele medische hulpverlener. De informatie op deze website is niet bedoeld om een ziekte te behandelen, genezen, te voorkomen of om een een diagnose te stellen.   **Negeer nooit medisch advies of wacht op het zoeken daarvan door iets wat u op deze site heeft gelezen.**