Zuurstof op je vakantie adres

De vakantie staat weer voor de deur, voor veel mensen met luchtweg problemen zoals astma en copd is dit een dure aangelegenheid zeker als uw langere tijd wegblijft.

 

Het is vaak goedkoper om hier uw tweede zuurstofconcentrator te kopen en deze mee naar het buitenland te nemen.

 

Ga je met het vliegtuig, laat hem dan met de pakketdienst bezorgen. Myparcel (PostNL)  verstuurt dit bijvoorbeeld naar Spanje voor 15,50 incl verzekering tot 500 euro. Afgeleverd op uw vakantie adres. 

 

Tevens is het raadzaam om even contact met ons op te nemen, en uw concentrator te reserveren zodat u niet misgrijpt als u vertrekt.

 

Fijne vakantie,

Groet Peter.

Download
Bezorginformatie per land
myparcel-overkomstduur-per-land.pdf
Adobe Acrobat document 630.4 KB

Freeair.nl

Dorpsstraat 207

6741AH Lunteren 

Info@freeair.nl

KvK 68698801

NL001503397B30 

Tel: 0620996060


De beschikbare informatie op deze website is slechts bedoeld voor uw algemene kennis en geldt niet als vervanging voor professioneel medisch advies of behandeling voor specifieke medische condities. Ga voor vragen over een medische conditie altijd voor advies naar uw dokter of een andere professionele medische hulpverlener. De informatie op deze website is niet bedoeld om een ziekte te behandelen, genezen, te voorkomen of om een een diagnose te stellen.   **Negeer nooit medisch advies of wacht op het zoeken daarvan door iets wat u op deze site heeft gelezen.**