ZELF GENEESKRACHTIG ZUURSTOF-WATER MAKEN

Wist je dat het eenvoudig is om met de zuurstofconcentrator  ook je drinkwater met 90% zuurstof te verrijken!!

 

Gebruik je starterset om het drinkwater om te zetten naar het gezonde H2O en laat je lichaam verwennen met extra geneeskrachtig zuurstofwater.

 Ik was zelf erg verbaasd, dat er producenten zijn die een vermogen vragen voor een beetje zuurstof, oxygen, hydrogen, O2 water, Sportwater enz enz. Het enige dat je nodig hebt is een concentrator met een bevochtigingsbeker en je machine 5 minuten aanzetten om het water onderdruk van 90% O2 te laten mengen.

 

Je kan het zelf eenvoudig testen door eerst met de saturatiemeter te kijken wat je zuurstofgehalte is,  vervolgens je water drinken, het lichaam zijn werk laten doen en na 3 minuten zal je zien dat je zuurstofsaturatie stijgt.

 

Het is de ultieme detox manier om op celniveau te komen. Kombineer dit met essentiële mineralen zoals magnesium, jodium, natrium bicarbonaat en selenium

 

Het drinken van zuurstofwater vindt steeds meer ingang bij mensen die bewust omgaan met hun gezondheid. Wie zuurstofwater uitprobeert, kan zich overtuigen van de verlevendigende werking die ervan uitgaat.

Volgens de uitkomsten van medische tests heeft het op het menselijke organisme eenzelfde soort werking als doorsnee sportbeoefening, en daarmee past het in de wereldwijde trend van fitness en wellness.

Het menselijk lichaam bestaat voor 70% uit water. Het gewicht van een watermolecuul bestaat uit 90% van zuurstof, dus je kan gerust zeggen dat 2/3 van het menselijke lichaan uit lucht bestaat. Zuurstof komt voornamelijk het lichaam binnen door de longen die inademen. Het lichaam absorbeert ook wat lucht via de poriën in de huid. 99% van het zuurstof is gebonden aan hemoglobine, dat levert zuurstof naar alle delen van het lichaam, en simuleert chemische reacties. Zuurstof bevrijdt ook het lichaam van bezinksels en is essentieel voor de spijsvertering en toxines van het menselijk lichaam.

 

 

In 1988, ontdekte en ontwikkelde Professor Dr A. Pakdaman de zogenaamde Oral Oxygen Therapy (OOT) als een innovatie in medicijnen met een erg belovend perspectief en gebruikte het voor het eerst in klinische wetenschappelijke medische praktijk. Deze therapie is gebasseert op het gebruik van natuurlijk water met een hoog zuurstof gehalte. Na het drinken van zuurstof verrijkt water, is er een toename van PO2(partiële zuurstofspanning) in het aderlijke bloed gemeten. Wanneer water is verrijkt met zuurstof, kun je zuurstofmoleculen tussen en te midden van de waterstofmoleculen vinden, die zijn omhuld door middeel van een water membraan. Het water membraam is om verscheidene redenen in het lichaam gekloofd, bijvoorbeeld door warmte. Door contact tussen zuurstofrijk water en mitochondriale formaties in het cell plasma (klieren, darmen, nieren, hersenen, hart, etc.), wordt dit water membraan gescheurd en vervolgens komt er zuurstof vrij dat ervoor zorgt alle cellen in balans te houden. Met andere woorden, het is een natuurlijke bron van energie voor ons lichaam.

Download
Pakdaman_studies.pdf
Adobe Acrobat Document 201.7 KB
Download
oxygen enhanced water..pdf
Adobe Acrobat Document 460.3 KB

Freeair.nl

Dorpsstraat 207

6741AH Lunteren 

Info@freeair.nl

KvK: 68698801

EORI NL9264482038

BTW: NL001503397B30 

IBAN: NL73KNAB0256236313

BIC: KNABNL2H

Tel: 0620996060

Geregistreerd merk

      Freeair™ 


De beschikbare informatie op deze website is slechts bedoeld voor uw algemene kennis en geldt niet als vervanging voor professioneel medisch advies of behandeling voor specifieke medische condities. Ga voor vragen over een medische conditie altijd voor advies naar uw dokter of een andere professionele medische hulpverlener. De informatie op deze website is niet bedoeld om een ziekte te behandelen, genezen, te voorkomen of om een een diagnose te stellen.   **Negeer nooit medisch advies of wacht op het zoeken daarvan door iets wat u op deze site heeft gelezen.**