coming soon waterstof inhalatie

 

Waterstof is het kleinste en meest voorkomende atoom in het heelal.

We zijn zowel waterstofwezens als koolstof- en zuurstofwezens.

 

Hydrogen Medicine is een revolutie die de wereld van de geneeskunde overspoelt. Het toedienen van waterstof met zuurstof levert een tot nu toe onbekende genezende kracht op. Waterstof heeft antioxiderende eigenschappen en het vermogen om oxidatieve stress en ontstekingen te verminderen. Veel onderzoeken hebben bevestigd dat de consumptie van waterstofgas en water patiënten met een breed scala aan aandoeningen helpt, waaronder het spijsverteringsstelsel, het cardiovasculaire systeem en het ademhalingssysteem.

 

Waterstofgeneesmiddelen kunnen worden toegediend met een waterstofinhalator, die tegelijkertijd uw waterstofwater kan maken. 

 

Waterstofinhalator (gas): We hebben drie belangrijke gassen die we gemakkelijk thuis kunnen gebruiken, zuurstof, CO2 en nu waterstof. Medische gassen veroorzaken natuurlijk voorkomende fysiologische reacties, verbeteren het zelfgenezend vermogen en geven ons leven en gezondheid en een lang leven als we alle drie de gassen in evenwicht kunnen brengen.

 

Waterstofwater: Waterstofrijk water is praktisch voor individuele hydratatie. Het verheft orale geneeskunde tot het niveau van intraveneuze geneeskunde vanwege de ultrasnelle absorptie en verspreiding tot diep in de cellen. Water kan het ultieme medicijn worden wanneer waterstof, magnesium, bicarbonaat en jodium aan het water worden toegevoegd.

 

NASA doet onderzoek naar waterstofwater om hun astronauten te beschermen tegen straling tijdens ruimtereizen. Perfect voor de anti-aging menigte, binnenkort zullen we waterstof vinden dat veel wordt gebruikt op IC's, spoedeisende hulpafdelingen en zelfs in ambulances.

Freeair.nl

Dorpsstraat 207

6741AH Lunteren 

Info@freeair.nl

KvK: 68698801

BTW: NL001503397B30 

IBAN: NL73KNAB0256236313

BIC: KNABNL2H

Tel: 0620996060


De beschikbare informatie op deze website is slechts bedoeld voor uw algemene kennis en geldt niet als vervanging voor professioneel medisch advies of behandeling voor specifieke medische condities. Ga voor vragen over een medische conditie altijd voor advies naar uw dokter of een andere professionele medische hulpverlener. De informatie op deze website is niet bedoeld om een ziekte te behandelen, genezen, te voorkomen of om een een diagnose te stellen.   **Negeer nooit medisch advies of wacht op het zoeken daarvan door iets wat u op deze site heeft gelezen.**